"Van Hooff is zeer flexibel en de prijs is goed. Tijdens de groei zijn ze in staat geweest oplossingen te bieden die passen bij onze groeibehoefte."

Kwalitatief goede gebruikte heftruck te leveren voor een scherpe prijs

VN Logistics is een logistieke dienstverlener pur sang. Kenmerkend voor hun aanpak is de persoonlijke benadering. De klanten bij VN Logistics krijgen een vaste contactpersoon toegewezen met passie voor de logistiek. Het bedrijf biedt een breed scala van transport en warehousing aan. VN Logistics hecht een hoge waarde aan de kwaliteit van hun eigen service. Een goed contact met klanten, leveranciers en connecties over de hele wereld is een belangrijke factor voor hun kwalitatieve bedrijfsvoering.

Een scherpe prijs en een compleet aanbod

Een aantal jaren geleden was Geert van der Velden, eigenaar van VN Logistics, niet geheel tevreden over de kwaliteit van hun toenmalig leverancier van heftrucks. In zijn zoektocht naar een extra heftruck, kwam hij in contact met Twan de Haan bij Van Hooff. Twan de Haan was in staat om een kwalitatief goede gebruikte heftruck te leveren voor een scherpe prijs. Een heftruck die perfect aansloot bij de behoefte van Geert van der Velden. Het complete aanbod bij Van Hooff en de persoonlijke service door experts maakt hier het verschil.

Van Hooff is zeer flexibel en de prijs is goed. Wat wij nodig hebben is een goed persoonlijk contact, flexibiliteit, service op hoog niveau en een accountmanager, die op de hoogte is van wat er binnen ons bedrijf speelt en proactief met ons meedenkt!’ – Geert Van der Velden

Van Hooff denkt met ons mee. Ook in de toekomst!

In de daaropvolgende jaren is VN Logistics verder gegroeid. En daar hoort ook een grotere vloot heftrucks en reachtrucks bij. Van Hooff is tijdens de groei in staat geweest oplossingen te bieden die passen bij de groeibehoefte van VN Logistics. Van Hooff maakt daarbij duidelijke afspraken over onderhoud, biedt een goede kwaliteit heftrucks en biedt flexibiliteit in de vlootomvang. Bij Van Hooff staat niemand voor verrassingen en biedt wat VN Logistics in een leverancier zoekt.

Meer weten over de intern transportmogelijkheden, die Van Hooff biedt?

Neem contact met ons op

 

Peter van Popering

Peter van Popering is één van onze experts. Peter werkt al jaren in de wereld van het intern transport en is daardoor in staat om zijn expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor Peter? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@vanhooff.eu