"In de loop van de jaren heeft Van Hooff getoond maatwerk te leveren en op hoog niveau service te bieden met een marktconforme prijs."

Nabuurs Supply Chain Solutions Duidelijk, flexibel en service op hoog niveau!

Nabuurs is opgericht in 1962. Met 23 vestigingen, meer dan 1000 medewerkers en een jaaromzet van bijna 100 miljoen euro behoort de Nabuurs Groep inmiddels tot de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

De Nabuurs Groep bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen:

  • Nabuurs Logistiek (integrale supply chain oplossingen)
  • Nabuurs Transport (transport Benelux en internationaal, 3PL en 4PL)
  • Nabuurs Truckservice (truckwash, wegen, tanken, onderhoud/reparatie en APK/STEK)
  • Freight Frame (transport Benelux – Finland)
  • Van Opzeeland (retail distribution solutions)

Tjebbe Nabuurs, Operationeel Directeur van de Nabuurs Groep; “Jaren terug zijn wij met Van Hooff Intern Transport in contact gekomen, omdat wij tijdelijk reachtrucks voor korte termijn wilden huren. Van Hooff kon aan onze voorwaarden voldoen. Direct bleek al dat Van Hooff zich onderscheidt in het op- en afschalen van de huurtrucks en de enorme flexibiliteit, die dit met zich meebrengt. In de loop van de jaren heeft Van Hooff getoond maatwerk te leveren en op hoog niveau service te bieden met een marktconforme prijs.

Wij kiezen voor huurtrucks, omdat de kosten voor Nabuurs duidelijk zijn en wij het beheer met een gerust hart aan Van Hooff uit handen kunnen geven. Wij huren o.a. heftrucks, reachtrucks, pallettrucks en stapelaars. Hierbij hebben wij ons huurcontract uitgebreid met 9 hoogbouwtrucks voor de lange termijn.

Bij Van Hooff staan wij niet voor verassingen. Zij bieden wat Nabuurs in een leverancier zoekt: duidelijkheid, flexibiliteit, service op hoog niveau en een accountmanager, die op de hoogte is van wat er binnen ons bedrijf speelt en proactief met ons meedenkt!”

Meer weten over de intern transportmogelijkheden, die Van Hooff Intern Transport biedt?

Neem contact met ons op

Peter van Popering

Peter van Popering is één van onze experts. Peter werkt al jaren in de wereld van het intern transport en is daardoor in staat om zijn expertise in te zetten om de processen rondom uw interne transport te verbeteren. Heeft u een vraag voor Peter? Bel dan naar: 0344 - 624 524. Of mail naar: info@vanhooff.eu