Heftruck kopen of leasen
Utilev heftruck

UTILEV ® heftrucks: de betrouwbare oplossing voor u!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige heftruck? Dan zijn de heftrucks van UTILEV ® perfect voor u! De heftrucks van UTILEV ® kunnen worden toegepast in diverse industrieën en sectoren. Vooral waar gebruikers minder geavanceerde hulpmiddelen of oplossingen nodig hebben zijn de heftrucks uitermate geschikt. In dit artikel worden deze heftrucks geïntroduceerd en lichten we toe waarom deze heftrucks zo speciaal zijn.

De UTILEV ® heftruck

Om producten efficiënt, snel en voordelig van A naar B te krijgen zijn de UTILEV ® heftrucks ontworpen. De UTILEV ®-serie elektrische heftrucks en verbrandingsheftrucks zijn ontworpen voor gemakkelijk onderhoud en gebruiksgemak voor bestuurders. Ze bieden een no-nonsense en simpele benadering voor intern transport. Bovendien zijn ze voorzien van standaard garantie en een uitgebreide onderdelen voorziening.

Technische specificaties van de UTILEV ® heftruck

De voorkant

Het ontwerp van de truck draagt bij aan het beperken van schade aan de lading. De bestuurder heeft uitstekende zicht op de ladingen en omgeving, waardoor nauwkeurige werken mogelijk is.

Hydraulisch systeem

De hoogwaardige cilinders en hardchromen gepolijste stangen zorgen voor een lange levensduur, een minimale vervuiling van de vloeistof en beperken slijtage van de afdichtingen. De full-flow lagedrukfilter zorgt ervoor dat de olie schoon blijft. Dit beperkt slijtage van de afdichtingen en pomp wat ervoor zorgt dat de regelklep in goede staat blijft. Hierdoor houdt u de servicekosten laag. Daarnaast is de hydraulische vloeistoftank voorzien van een peilstok en olieontluchter.

Remmen

De natte standaardremmen zijn volledig afgedicht en zijn onderhoudsvrij. In combinatie met de regeneratieve remfunctie bieden ze uitstekende remcapaciteiten. De truck heeft een parkeerrem zoals in auto’s wordt gebruikt die zich op de voorkap bevindt.

Frame en contragewicht

Het stalen frame heeft een lange levensduur en is voorzien van een geïntegreerde hydraulische-olietank. De onderdelen van de hydraulische en aandrijfmotor worden beschermd tegen vuil en water. De servicetijd wordt beperkt doordat de servicetoegang tot de regelaars (in het contragewicht) is eenvoudig. Het compacte en robuuste ontwerp van de truck zorgt ervoor dat de bestuurder zijn taken snel en efficiënt uitvoeren. Hierdoor is kans op schade aan truck of lading zeer klein.

Cockpit

Een brede, laag gemonteerde tussentrede met antislipmateriaal en goede grip zorgen samen met de grote handgrepen ervoor dat de bestuurder eenvoudig op en van de truck kan stappen. De standaardstoel biedt superieur comfort en is voorzien van een lendensteun. Bovendien zorgen de brede mast, lampen, lage voorkap en hoge zitpositie ervoor dat de bestuurder uitstekend zicht heeft op de vorken. Hierdoor verkleint u de kans op schade aan de lading of een botsing.

Het bedienen van de machine gaat zeer gemakkelijk. Daarnaast is de machine voorzien van een dashboarddisplay. Deze geeft informatie over prestatieparameters en storingscodes, maar heeft ook een urenteller en een indicator voor het accuniveau

Wielen en besturing

Het hydraulische systeem voor de stuurbekrachtiging levert samen met een dubbel aandrijfmotorsysteem een superieure wendbaarheid en een laag energieverbruik. Om het comfort van de bestuurder te verbeteren draait het stuur licht en soepel.

Aandrijflijn

Beide assen bieden duurzaamheid en een lange levensduur. De compacte aandrijfas heeft twee borstelloze aandrijfmotoren met AC-technologie, waardoor de servicetijd wordt beperkt. De AC-technologie is eenvoudig toegankelijk vanaf de voorkant of de bovenkant.

Voordelen van een UTILEV ® heftruck

De UTILEV® heftrucks zijn een voordelige keuze. Maar daarnaast hebben ze nog meer voordelen, zoals een groot gebruiksgemak, dat ze makkelijk te onderhouden zijn en dat ze zeer betrouwbaar zijn. Hieronder lichten we deze voordelen toe.

  • Gebruiksgemak

De cockpits van de heftrucks hebben een ergonomisch ontwerp om het gebruiksgemak voor bestuurders te bevorderen. Het ontwerp heeft een indeling zoals die van een auto, waardoor de bestuurder comfortabel kan werken. Hierdoor zal de bestuurder minder snel vermoeid raken en dus zeer productief blijven.

  • Makkelijk te onderhouden

De eenvoudigheid van de componenten zorgt ervoor dat het onderhouden van de heftruck zeer gemakkelijk is. Doordat het zo gemakkelijk en snel is zijn diagnostische hulpmiddelen helemaal niet nodig. Bovendien zijn deze componenten van hoogwaardig kwaliteit. Gepaard met de efficiënte filtering en koeling resulteert dit in een betrouwbare werking. Hierdoor is kans op slijtage minder groot.

  • Betrouwbaar

Het grootste voordeel van UTILEV ® heftrucks is dat ze betrouwbaar zijn. Dit is dankzij het gebruik van hoogwaardige en robuuste onderdelen, natte remmen, AC-technologie en een efficiënte hydraulica. Deze kenmerken zorgen er samen voor dat de heftrucks niet alleen zeer betrouwbaar zijn, maar ook minder slijtage gevoelig. Samen met de snelle en goede beschikbaarheid van de vervangingsonderdelen dalen de kosten voor service en onderhoud. Een heftruck aanschaffen van UTILEV ® is dus een zeer kosteneffectieve oplossing.

Reparaties, onderhoud en service van heftrucks

Onder service verstaat Van Hooff niet alleen reparaties, onderhoud en keuringen van heftrucks, maar ook de wijze waarop het wordt uitgevoerd. Als specialist op het gebied van intern transport investeert Van Hooff veel in het opleiden van haar medewerkers. Een servicegerichte heftruckmonteur is pas een echte expert. Het team met meer dan 30 heftruck-monteurs maakt iedere dag waar wat Van Hooff belooft.

Van Hooff vertrouwt op u! En u kunt vertrouwen op Van Hooff.

Interesse?

Heeft u interesse in de UTILEV ®, neem dan vooral contact op met de experts van Van Hooff. Zij hebben veel kennis over de heftrucks en informeren u graag. Bovendien kunnen ze u helpen bij de keuze van de juiste heftruck die perfect past op uw persoonlijke logistieke situatie.