Algemene informatie
Man die de MTC10-15 bestuurd

Een smallegangentruck: ideaal voor uw magazijn!

Heeft u een druk magazijn en wilt u de opslagruimte zo optimaal mogelijk benutten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: een smallegangentruck! Deze truck vergroot de opslagcapaciteit van uw magazijn en heeft bovendien veel meer andere voordelen. Lees verder om meer te weten over de truck en zijn voordelen.

Wat is een smallegangentruck?

Een smallegangentruck is een speciaal soort heftruck ontworpen om in zeer smalle gangen gebruikt te worden. Deze truck kan uw lading en pallets gemakkelijk door smalle gangen transporteren in uw magazijn. Het is daardoor mogelijk om de gangen dus smaller te maken, waardoor er meer plaats is voor meer opslag.

Magazijnen zijn duur door de kosten voor het land, de machines, de bouw en arbeid. Het is dus belangrijk om uw magazijn zo in te richten dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte. Dit wordt mogelijk door de toepassing van een magazijntruck. Daarnaast zijn de goederen die u in uw magazijn opslaat zeer kostbaar. Het is dus gunstig om een grotere hoeveelheid van deze goederen op te kunnen slaan, wanneer u bij hogere stellages in uw magazijn kunt door middel van een smallegangentruck.

Alle voordelen van een smallegangentruck op een rij:

  • Lagere eigendomskosten
  • Een hoge efficiëntie
  • Intelligent stapelen
  • Flexibiliteit
  • Ergonomie
  • Optimalisering van uw magazijn
  • Meer picklocaties en SKU’s beschikbaar
  • De chauffeur gaat met de truck omhoog en heeft hierdoor meer zicht
  • Hogere restwaarde
  • Meer productiviteit

Yale

Yale is wereldwijd de grootste fabrikant en leverancier van hoogwaardige vorkheftrucks, magazijntrucks en fleet management oplossingen. Met hun reputatie als innovatieve fabrikant heeft Yale nu al ruim 140 jaar ervaring! Hun motto ‘People, Products and Productivity’ weerspiegelt dan ook hun aanpak voor de sector material handling. Met de 140 jaar ervaring heeft niet alleen Yale, maar ook wij als dealer, een oplossing voor elke behoefte op het gebied van intern transport.

De Yale MTC10-15 bij van Hooff Intern Transport

De Yale MTC10-15: een smallegangentruck in actieVan Hooff Intern Transport biedt de Yale MTC10-15 aan. Deze truck is een ideale oplossing voor magazijnen met een hoge dichtheid. De MTC serie kan namelijk werken in gangpaden van maar 1650 mm breed en kan wel heffen tot 17 meter hoog! Bovendien heeft deze heftruck een hefcapaciteit van wel 1000 tot 1500kg.

De MCT10-15 heeft speciale ergonomische eigenschappen voor het gemak van de bestuurder. Zo is er een geïntegreerde, grote en gedempte vloerruimte die trillingen absorbeert. De afgeschermde voetpedalen, elke zo groot als ongeveer een A5-je, zorgen ervoor dat de bestuurder hier niet over kan struikelen. Daarnaast is de stoel in hoogte verstelbaar, kan tot 20° naar links of rechts draaien en kan worden opgeklapt. De bestuurder kan kiezen om te zitten of te gaan staan in de ergonomische werkomgeving met een 3-voudige verstelbare en voorwaarts geplaatste bediening, of een joystick op de zijkant van de stoel. Op de MCT10-15 heeft de bestuurder zelfs bij de laagste stand volledig zicht op beide vorken!

De MTC10-15 heeft een rijsnelheid tot 12 km/u, en gecombineerd met de snelle acceleratie tot deze topsnelheid is hij de beste in productiviteit in zijn klasse! De pallets worden snel en nauwkeurig in de rekopeningen geplaatst. Er is tijdens het rijden meer ruimte aan de zijkanten, waardoor er sneller kan worden gewerkt. De bestuurder kan meerdere werkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren door het hydraulische systeem, zoals oversteken, draaien en de extra heffunctie gebruiken, terwijl de cabine tegelijkertijd omhoog wordt gezet. Dit maakt het veel gemakkelijker om de pallets op te pakken en neer te zetten, en worden bovendien onderbrekingen voorkomen waardoor de productiviteit nog meer toeneemt.

Een nieuwe of gebruikte smallegangentruck?

Naast splinternieuwe trucks bieden wij ook occasions aan. Onze occasions voldoen aan de CE-Markering, VA-keur, BMWT en zijn voorzien van volledige garantie. De trucks worden namelijk door onze opgeleide experts gekeurd. Hierbij is ook de gehele onderhoud- en service geschiedenis bekend en op verzoek inzichtelijk. De occasions komen namelijk uit onze eigen verhuurvloot. Wilt u besparen op aanschafkosten en overweegt u om een gebruikte truck aan te schaffen? Neem dan de checklist van gebruikte heftrucks door of neem contact op met een van onze experts naar de mogelijkheden.

Vraag naar de demo mogelijkheden en ervaar zelf of de door u uitgezochte heftruck het beste past bij uw werkzaamheden en inzet. Want naast het lezen van allerlei keuringsrapporten en het onderzoeken van de service- en onderhoudsgeschiedenis, gaat er niets boven fysieke ervaring. Door de grote voorraad aan machines hebben wij altijd een geschikte optie direct uit voorraad leverbaar, ongeacht het merk dat u wenst.

Advies

Nog niet zeker over welke keuze geschikt is voor uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Zij hebben jarenlang ervaring en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van een truck. Wij willen namelijk dat u de beste keus kunt maken!